085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Vlooien bestrijden


vlo

100% garantie laagste prijs
€ 105,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Vlooien in huis bestrijden

Zonder dat je het doorhebt kan je in huis te maken krijgen met vlooien. Een vlo is een springend en bloedzuigend insect, dat voor veel overlast voor zowel mens als dier kan zorgen. Bij dieren merk je dit vaak als je huisdier zich veelvuldig krabt of in de eigen huid bijt. Mensen zijn echter iets minder gevoelig voor vlooien, waardoor ze ongemerkt een tijdlang kunnen ronddwalen door huis. Mocht je er vervolgens achter komen dat je met de vlo hebt te maken, dan is het vaak al te laat. Vlooien bestrijden doet Ongediertebestrijding Den Haag voor een vaste, lage prijs van €105,00 euro. We helpen je graag.

Vlooien bestrijden

Vlooien in huis zijn vrijwel niet met het blote oog te zien. Ze worden slechts 1 tot 3 millimeter. De vlo heeft geen vleugels, maar kan dankzij haar sterke springpoten wel van het ene naar het andere element overspringen. Doordat de vlooien zo klein zijn, kunnen ze zich lange tijd onder de radar profileren. Waar dieren periodiek worden getest op de aanwezigheid van deze insecten op de huid, is dit bij mensen over het algemeen niet het geval. Het bestrijden van vlooien gebeurt dan ook vaak in een later stadium, pas wanneer je er gevoelig meer overlast door beleeft.

Reviews


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Vlooienbeten in bed

Ook voor mensen wordt de eventuele aanwezigheid van vlooien in huis op den duur duidelijk. Dat merk je vooral in bed. Vlooien houden van een warme omgeving, en de eitjes van een vlooi ontwikkelen zich het beste in een dergelijke omgeving. Ben je ’s ochtends met jeuk opgestaan? Dan is je eerste gedachte waarschijnlijk: bedwantsen. Dit is echter niet altijd het geval, want ook vlooien kunnen de boosdoener zijn.

Een vlo is de hele dag actief en kan zich duidelijk aan het oppervlak van je matras begeven. Hoewel de insecten heel klein zijn, kan je ze wel met het blote oog zien. Wanneer vlooien beweging of (meer) warmte waarnemen, zoals ’s nachts met de dekens over je heen, dan kunnen ze je bespringen. Vaak volgt dan ook een vlooienbeet, en dat merk je als het de volgende dag flink jeukt op je huidoppervlak. Gelukkig is jouw bloed niet per se goed voor de vlo, waardoor ze op den duur vanzelf zullen sterven van de honger. Heb je echter een huisdier rondlopen in huis, dan kunnen ze langer overleven. Het bloed van dieren behoort namelijk wél tot de gewenste voeding voor de vlo.

Vlooien bestrijden in huis kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor vlooien bestrijden? Wij bestrijden vlooien tegen een vast tarief, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten voor vlooienbestrijding liggen bij ons op 105 euro. Meer weten? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Den Haag.

Hoe komen vlooien het huis binnen?

In veruit de meeste gevallen komen vlooien via een huisdier het huis binnen. Vlooien kunnen heel gemakkelijk overspringen van het ene naar het andere dier, en wanneer je huisdier buiten is, dan is dit zomaar gebeurd. Heb je eenmaal vlooien in huis, dan kunnen zij ook eitjes leggen. Dit zorgt er op termijn voor dat zowel jij als je huisdier de gevolgen ondervindt; veel jeuk en kleine bultjes. Dat wil je niet! Laat een vlooienplaag in huis oplossen door Ongediertebestrijding Den Haag. We sporen de aanwezige vlooien op, bestrijden deze en zorgen voor een definitieve oplossing voor de overlast.

Veel gestelde vragen - vlooien

De vlo is een superklein insect, dat van dier tot dier, en dier tot mens kan overspringen.

Vlooien zijn vrijwel niet te zien met het blote oog. Gemiddeld wordt dit insect slechts 1 tot 3 millimeter. Wel kan je van heel dichtbij soms vlooien zien zitten, zoals in je hoofdhaar of op het matras. Bij je huisdier is de vlo ook goed te herkennen aan hun kleine, bruine lichaam.

Het is niet zozeer dat vlooien kunnen bijten; het zijn echte bloedzuigers. Dat wil zeggen dat ze op de hoofdhuid gaan zitten en je bloed kunnen zuigen. Het menselijk bloed vormt geen goede voedingsbron voor de vlo, terwijl het bloed van dieren juist wel goed voor dit insect is.

Je zou een vlooienspray kunnen proberen, zoals bij je huisdier. Dit is een anti-vlooien middel dat goed functioneert. Ook is er zoiets als vlooienpoeder. Strooi de poeder langs de randen van de kamer, op plinten en langs de tafel. Plekken waar je huisdier vaak ligt, en waar vlooien dan ook graag hun eitjes leggen.

Overigens is het ook belangrijk om je huisdier periodiek te borstelen en je bed, bank en stoelen goed schoon te houden.

In de zomer wanneer het warmer is, voelen vlooien zich meer op hun gemak. Voor de ontwikkeling van de eitjes van vlooien is een warme omgeving ook beter. Zodoende zal je in de warme maanden van het jaar vaker vlooien tegenkomen bij jou of je huisdier.

Vlooien in bed is geen uitzondering, zeker wanneer je huisdieren hebt. Een vlo blijft de hele dag actief en springt rustig rond over het oppervlak van je matras. Check daarom goed op bruine lichaampjes op je bed, want dit kunnen vlooien zijn. Word je ’s ochtends wakker met een jeukend gevoel? Dit kan zowel op vlooien als bedwantsen duiden.
Bij Ongediertebestrijding Den Haag zijn we transparant in onze kosten. We hanteren een vaste prijs van 105,00 euro. Daarbij garanderen we dat vlooien, waar zij zich ook ophouden in huis, tot het verleden behoren.

Contact vlooien bestrijden

Wij bestrijden vlooien in heel Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Wij bestrijden vlooien in o.a. Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Hoofddorp, Dordrecht en Westland. Heeft u vragen over een vlooienplaag of ander ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan naar onze tarieven voor elke verschillende plaag.