085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Wespen bestrijdingsdiensten


Wespen

100% garantie laagste prijs vanaf
€ 59,-

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Gediplomeerd
Vakmanschap garantie
Particulier en zakelijk

Wespennest verwijderen

Heb je te maken met een wespennest in of rondom je huis? Dan wil je graag snel en efficiënt geholpen worden. Zeker gedurende de zomerperiode kunnen wespen veel overlast geven. Wil je een wespennest bestrijden, ga dan niet zelf aan de slag. Wespen kunnen namelijk zeer agressief zijn, zeker in de buurt van het nest. Kies voor de professionele wespenbestrijding van Ongediertebestrijding Den Haag. Direct beschikbaar in jouw regio, zorgen we voor een blijvende en passende oplossing. We sporen het wespennest op en verwijderen het wespennest vakkundig, zodat je weer comfortabel buiten kunt zitten. Wespen bestrijden en een wespennest verwijderen we voor een goede prijs vanaf €59,00 euro. We helpen je graag.

Wespen bestrijden

Een wespennest verwijderen is werk voor specialisten. Het nest bevindt zich vaak op lastige plekken, zoals onder de dakrand of op grote hoogte. Wespen bij de bron bestrijden kan gevaarlijk zijn; zij zullen hun nest actief verdedigen en daarmee loop je het risico om geprikt te worden. Ook een professioneel wespenbestrijder zal zich daarom altijd goed voorbereiden. En voor het bestrijden van een wespennest geldt de vaste regel: eerst bestrijden, dan verwijderen. Het wespennest wordt gevuld met een speciaal bestrijdingsmiddel, waardoor wespen vrijwel direct bezwijken. Vervolgens is het op een veilige wijze mogelijk om het wespennest te verwijderen.

Reviews


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen

Herkennen wespennest

Overlast door wespen in je tuin is natuurlijk al een eerste indicatie dat je te maken hebt met een wespennest. Zelf wespen bestrijden en het wespennest verwijderen is niet verstandig, maar het opsporen van een wespennest is wel ‘gewoon’ mogelijk. Deze bevinden zich veelal op donkere en vochtige plekken, zoals in een schuurtje, onder de dakrand, spouwmuren of op zolder. Een gemiddeld wespennest kent een doorsnede van 20 tot 40 centimeter. Het nest is gemaakt van stukjes hout, opgebouwd tot een prachtig kunstwerk in de kleuren roodbruin, beige of grijzig. De stevige constructie kent meerdere in- en uitvliegopeningen. Aan de binnenzijde van het wespennest bevinden zich de karakteristieke raten.

Wespennest verwijderen kosten

Het fysiek verwijderen van een wespennest kan alleen wanneer het nest in zijn geheel niet meer actief is. Een volgroeid wespennest kan 5.000 tot 10.000 wespen bevatten, en dus is wespen bestrijden altijd de beste optie. De Koningin van de wespen legt ongeveer 100 eitjes per dag, waardoor een wespennest snel groeit, evenredig met de overlast die je hierdoor kunt ervaren. Ben je benieuwd naar de kosten voor het verwijderen van een wespennest? Bij Ongediertebestrijding Den Haag betaal je een prijs vanaf 59,00 euro. Onze experts zijn direct beschikbaar om de wespen te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Wist je overigens dat wespen slechts één keer gebruikmaken van een nest? Dat betekent dat fysiek verwijderen niet per se nodig is. Valt het wespennest echter op of neemt deze een aanzienlijke ruimte in, bijvoorbeeld op de zolder, binnen of in een schuurtje, dan is het wespennest verwijderen de beste optie.

Ongedierte bestrijden? Neem contact op

Wil je een wespennest laten weghalen? Dat begrijpen we bij Ongediertebestrijding Den Haag maar al te goed. Heb je het wespennest nog niet gevonden, maar wil je wel graag een expert langs laten komen? Ook dan kunnen we je helpen. Onze experts beschikken over de kennis om een wespennest te lokaliseren, bestrijden en verwijderen. Eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons direct op 085-1306451.

Veel gestelde vragen - wespen

Wespen kunnen ons tijdens de warme dagen behoorlijk lastigvallen. Als je geluk hebt, dan blijft het bij één of hooguit een aantal lastige wespen. Echter, wanneer het aantal wespen in de omgeving van je huis snel toeneemt, dan kan je te maken hebben met een wespennest. Genoeg reden om aan de bel te trekken, want wespen kunnen voor veel overlast zorgen. Ongediertebestrijding Den Haag helpt je graag bij de bestrijding van wespen in of rondom huis. Bekijk eerst alvast onze veelgestelde vragen over wespen.

Wanneer je een wesp in huis ziet die enigszins duf en in-de-war rondvliegt, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat er sprake is van een wespennest. De kans is aanwezig dat de wesp zo verdwaasd is, dat hij de oriëntatie volledig kwijt is. Wel is het belangrijk om te controleren op meer wespen in of rondom huis.

Een wespennest ziet er heel bijzonder uit. Het nest is te herkennen aan de ovalen vorm, en kent vaak een bruine of beige kleur. Wil je weten waar het wespennest kan worden gevonden? Dan moet je de aanvliegroute van de wesp in de gaten houden. Zie je wespen veelvuldig dezelfde kant op vliegen, dan is in die richting waarschijnlijk het nest te vinden.

Vaak is dit op donkere, vochtige plekken. Dit kan onder het dak zijn, bij een schuurtje of in de spouwmuur.
We raden met klem af om een wespennest zelf te bestrijden. Wespen zullen hun nest ten koste van alles beschermen, en daardoor kan je flink geprikt worden. Ben je een wespennest tegengekomen, schakel dan een professionele ongediertebestrijdingsdienst in. Zij beschikken over de juiste materialen en kleding om een wespennest op de juiste manier te bestrijden.

Ervaar je in je eigen tuin veel overlast door wespen? Dan kan je preventief wespen opvangen in een fles, gevuld met zoete dranken, zoals ranja. De wespen komen hierop af. Knip het onderste gedeelte van de fles uit, vul het met ranja en plaats dit gedeelte andersom in de originele fles. De wespen kunnen zo wel naar binnen vliegen, maar niet naar buiten, en zullen verdrinken in de ranja.

Verjagen is ook mogelijk, bijvoorbeeld op je terras. Een kommetje ammonia op tafel zetten wil al helpen. Ook de combinatie van citroen, limoen of sinaasappel met kruidnagel zorgt ervoor dat wespen minder snel rondom je terras gaan vliegen. De pittige geuren werken afschrikwekkend.

Bij het bestrijden van de wespen wordt een speciaal bestrijdingsmiddel in het wespennest gespoten. De wespen zullen hierdoor vrijwel direct overlijden. Vervolgens kan het wespennest verwijderd worden.
Wespen bestrijden kost vanaf 59,00 euro bij Ongediertebestrijding Den Haag.