085-1306451
24/7 bereikbaar
Binnen 24 uur geholpen
Gratis prijsindicatie
Geen voorrijkosten
Bieden garantie
Gecertificeerd personeel

Ongedierte bestrijdingsdiensten


Bij Ongediertebestrijding Den Haag, een merk van Budget Ongedierte, bent u aan het juiste adres om van al uw vervelende ongedierte af te komen. Heeft u bijvoorbeeld last van ongedierte in uw woning of kantoorpand? Wij van Ongediertebestrijding Den Haag zijn een expert in het bestrijden en het verwijderen van de meest hardnekkige ongedierte. Elke medewerker bij ons in dienst is gecertificeerd.

Wij verlenen onze dienst in de gehele regio Den Haag. Bij ons bent u o.a. aan het juiste adres voor ongediertebestrijding in Den Haag, ongediertebestrijding in Hoofddorp, ongediertebestrijding in Haarlem, maar ook voor ongediertebestrijding in Zaandam, Purmerend en IJmuiden.

Wij verwijderen en bestrijden ongedierte

Bij Ongediertebestrijding Den Haag begrijpen wij natuurlijk dat ongedierte heel erg vervelend is en je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Een plaag aan ongedierte in uw huis of pand kan zich op veel verschillende manieren voordoen en elke vorm van ongedierte vereist een andere manier van aanpak. Wij verwijderen bijvoorbeeld ongedierte als: wespen, ratten, mieren, kakkerlakken, muizen, bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes. Zelf ongedierte bestrijden is nog niet zo makkelijk. Soms zijn er mensen die ervoor kiezen om het heft in eigen hand te nemen en zelf het ongedierte te bestrijden. Wanneer dit gebeurt komt het ongedierte meestal terug en is er voor niks met gevaarlijke stoffen gewerkt. Het verwijderen van ongedierte is werk wat u het beste aan professionals kunt overlaten.

Wij vinden het erg belangrijk dat het verwijderen van ongedierte foutloos verloopt om elke mogelijkheid dat deze beestjes terugkeren te voorkomen. Naast dat een plaag aan ongedierte voor erge irritatie kan zorgen kunnen deze dieren ook veel schade aanrichten. Knaagdieren kunnen namelijk vaak de oorzaak zijn van kortsluitingen of moeilijk verklaarbare problemen op het gebied van elektra. Dit komt omdat knaagdieren vaak de gewoonte hebben om te knagen aan elektrakabels. Ongedierte knaagt daarnaast ook aan voeding of verpakkingen. Dit voedsel kan hierdoor bederven of geïnfecteerd raken. Als ongedierte zich bedreigd voelt is de kans groot dat ze agressief worden en u zullen aanvallen, bijten of steken. Ze kunnen besmettelijke ziektes bij zich dragen die ze hierdoor verspreiden. Deze ziektes worden daarnaast ook worden overgedragen door uitwerpselen en urine. U kunt hier behoorlijk ziek door worden. Heb je last van ongedierte? Wij staan direct klaar om het ongedierte te bestrijden.

Kwaliteit

Wij van Ongediertebestrijding Den Haag (Budget Ongedierte) zijn professionals. Wij weten wat we doen en al onze medewerkers zijn gecertificeerd. Onze experts zijn direct beschikbaar om het ongedierte te bestrijden en verzekeren je van een blijvende oplossing.

Contact

Wilt u preventief ongedierte bestrijden? Bij Ongediertebestrijding Den Haag zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over andere ongedierte? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 085-1306451.

Wespen

Wespen

Prijs: vanaf € 59,00

Wespen zijn lastige, vervelende en agressieve dieren die vaak steken zonder enige aanleiding. Ze zijn moeilijk te bestrijden, maar bij Ongediertebestrijding Den Haag helpen we u graag om van dit probleem af te komen.

Meer over wespen
Ratten

Ratten

Prijs: € 67,00

Ratten zijn een van de meest schadelijke soorten ongedierte die in Nederlandse huizen voorkomen. Als ze een goede schuilplek met voldoende voedsel en water vinden, dan blijven ze daar en planten ze zich snel voort. Ongediertebestrijding Den Haag kan u helpen om van dit probleem af te komen

Meer over ratten
Mieren

Mieren

Prijs: € 67,00

Mieren zijn een vervelend ongedierte dat niemand in huis wil hebben. Helaas is dit niet altijd te voorkomen, maar Ongediertebestrijding Den Haag is er om u te helpen van dit probleem af te komen. Wij zijn een bestrijdingsdienst die gespecialiseerd is in het bestrijden van vele soorten ongedierte.

Meer over mieren
Kakkerlakken

Kakkerlakken

Prijs: € 67,00

Een plaag van kakkerlakken in uw huis of pand is een enorm vervelende kwestie. Dit ongedierte is zeer hardnekkig en brengt veel vervelende aspecten met zich mee. Ongediertebestrijding Den Haag staat voor u klaar om alle kakkerlakken te verwijderen.

Meer over kakkerlakken
Muizen

Muizen

Prijs: € 67,00

Als u een muis door uw huis heeft zien lopen, is het duidelijk dat u een probleem heeft. Als u twijfelt of u een muizenprobleem heeft, kunt u verder lezen en kijken of u bepaalde symptomen herkent. Ongediertebestrijding Den Haag kan u helpen om van dit probleem af te komen.

Meer over muizen
Bedwantsen

Bedwantsen

Prijs: € 105,00

Bedwantsen zijn een vervelend ongedierte dat u zeker niet in uw huis wilt hebben. Bedwantsen voeden zich voornamelijk met mensenbloed, maar als er geen mensen in de buurt zijn, zullen ze genoegen nemen met uw huisdier. Ongediertebestrijding Den Haag kan u helpen om van dit probleem af te komen.

Meer over bedwantsen
Motten

Motten

Prijs: € 105,00

De aanwezigheid van motten in uw huis kan vervelend zijn en kan voor sommige mensen angst veroorzaken (Mottephobia). Motten veroorzaken veel schade aan kleding, textiel en voedselvoorraden. Ongediertebestrijding Den Haag kan u helpen om van dit probleem af te komen.

Meer over motten
Vliegen

Vliegen

Prijs: € 105,00

Als u last heeft van veel vliegen die steeds in uw huis rondvliegen en het gebrom van vliegen u stoort, kan Ongediertebestrijding Den Haag u helpen om van dit probleem af te komen. Er komen veel verschillende soorten vliegen voor in Nederland.

Meer over vliegen
Vlooien

Vlooien

Prijs: € 105,00

Vlooien zijn parasieten die op zoek zijn naar bloed en zijn in de omgeving van mensen en dieren zeer vervelend. Vlooien zijn snel en behoren tot de gevleugelde insecten, ondanks dat ze geen vleugels hebben. Ongediertebestrijding Den Haag kan u helpen om van dit probleem af te komen.

Meer over vlooien
Zilvervisjes

Zilvervisjes

Prijs: € 105,00

Veel mensen vinden insecten vies, vooral als ze in huis te vinden zijn. Een van de meest voorkomende insecten die in huis te vinden zijn, zijn de zilvervisjes. Zilvervisjes zijn kleine beestjes tussen de zeven en twaalf millimeter lang.

Meer over zilvervisjes
Spinnen

Spinnen

Prijs: € 85,00

Ongediertebestrijding Den Haag is de specialist in het milieuvriendelijk bestrijden van spinnen. Dit om te voorkomen van spinnenoverlast, spinnenwebben en spinnenuitwerpselen in woningen, bedrijfspanden, caravans, boten etc.

Meer over spinnen
Houtworm

Houtworm

Prijs: Op aanvraag

Houtwormen zijn larven van houtwormkevers die houtborend zijn. Als u last heeft van een houtworm kan dit vervelende situaties opleveren. Deze wormen kunnen de constructie van bijvoorbeeld houten meubels en vloeren beschadigen. Ongediertebestrijding Den Haag kan u helpen om van dit probleem af te komen.

Meer over houtworm

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen